Egy friss interjúban a Megadeth új albumának felvételeiről beszélt David Ellefson. A csapat egyik fő motorja elárulta, hogy az anyag mindenkit lenyűgözött, úgyhogy egyre jobban várják, hogy véglegesíteni tudják.

Megadeth

A Megadeth basszusgitárosa, David Ellefson a Rockin’ Metal Revivalnak beszélt a zenekar terveiről, hogyan kívánják rögzíteni a 2016-os ’Dystopia’ folytatását. „Nos, március végén a tervek szerint a stúdióban voltunk, hogy felvegyük az új albumot – mondta. – Aztán amikor a dolgok elkezdtek leállni (a koronavírus terjedése miatt), visszavonulót fújtunk. A helyzet enyhülésével újra stúdióba vonulunk. Különösen nekem és dobosunknak, Dirknek, fontos ez, hogy befejezzük a munkát a dobokkal és a basszussal. Ezután folytatjuk a dalok felépítését a stúdióban, a dallamok már megvannak. Az elmúlt három évem ráment, hogy megírjam, de remek dolgok születtek.

 

 

Majd így folytatta: „Nem szeretek dicsekvőnek tűnni és túl sokat sem akarok beszélni róla, mert az ötletek még mindig formálódnak, de nagyon elégedettek vagyunk vele, ahogy a menedzsment is. A közeli munkatársaink belső körében – akiknek betekintést engedtünk az anyagba – is mindenkit nagyon lenyűgözött. Úgy érzik, hogy ez a tökéletes folytatása a ’Dystopia’-nak.”

A csapat legutóbbi lemeze ’Dystopia’ címmel jelent meg 2016-ban, amelyről ITT írtunk.

 

Megosztás