„Angyalok” is lesznek a vámpírok előtt, a Decadancer zenekar tagjai Ficzkó András (Machine Mouse), Mátyás Attila (F.O.System, Sex Action), Pocky (Kiss Forever Band) és Gerő Balázs (Mátyás Attila Band), egyik legújabb slágerük pedig a The Angels Do Not Always Wear White, amit a Hollywood Vampires-koncert előtt is hallhat a közönség.

Decadancer

A Decadancer zenekar 2019-ben alakult Budapesten. A post-wave zenei stílusú csapat tagjai már jelentős szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező zenészek, akiket régi barátság köt össze. Ficzkó András énekes a Machine Mouse frontembereként vált ismertté. Mátyás Attila az F.O.System és a Sex Action gitáros/énekeseként, valamint szólóban 1990 óta ismert alakja a hazai rock és underground színtérnek, míg Fűzfa (Pocky) Zoltán basszusgitáros a Kiss Forever Band tagjaként járja a világot két évtizede. Gerő Balázs dobos tíz éve Mátyás Attila szóló projektjében zenél és több alkalommal lépett fel a Sex Action zenekar sessiondobosaként. A hosszú évek alatt sokszor felmerült egy közös projekt létrehozása, amiben mindenki visszanyúlhat a saját zeneiségét meghatározó irányzatokhoz, ebből született a Decadancer, július 18-án a Hollywood Vampires előtt bemutatkoznak a szélesebb közönségnek is, például ezzel a dalukkal.

 

 

A Hollywood Vampires július 18-i koncertjére még kaphatók jegyek az Eventim oldalán, illetve személyesen a Tex országos jegyirodáiban, további infók az esemény Facebook-oldalán.

Hollywood Vampires

Megosztás