Új EP-vel jelentkezett a Trivium főnöke, Matt Heafy. A kiadvány különlegessége, hogy nem mással, mint az egyik legnézettebb metál YouTuberrel, Jared Dinesszal hozta össze.

Heafy - Dines

A napokban jelent meg a Trivium frontemberének új EP-je, a ‘Dines X Heafy’, amelynek a címéből kiderül, hogy nem egyedül hozta össze Matt Heafy, ugyanis nem más, mint Jared Dines segített be a munkálatokba. Dines az egyik legnépszerűbb metál YouTuber, akit 2017 óta ismer Heafy, ugyanis a Trivium főnöke is elég aktív a neten, köszönhetően Twitch streamjeinek.

 

 

„Az EP-t nyers és valós módon rögzítettük, úgyhogy van benne egy új összetevő. Úgy gondoltuk, nagyszerű volna megmutatni mindenkinek, hogy akár Instagram-gitáros, akár egy nagy zenekar tagja vagy, akkor is tudtok együtt dolgozni. Végül is a cél egész egyszerű: próbálunk jó dalokat írni és valami király dolgot összehozni.” – mondta Dines a közös kiadványról, mely a linket követve streamelhető teljes egészében. Alább két dal, a Can We Turn Back Yesterday? és a Dear Anxiety már meg is hallgatható.

‘Dines X Heafy’ dallista:

01. Dear Anxiety
02. Can We Turn Back Yesterday?
03. Dying At The Sight Of The Rain
04. To Save Me From Myself
05. We Lost It All

Heafy - Dines

Megosztás