fbpx

A közelmúltban Marko Hietala finn énekes-basszusgitáros kiadta a ‘Pyre Of The Black Heart’ című szólóalbumát a Nuclear Blast kiadónál. A lemez turnéja most kedden járt Budapesten, a kiadó viszont a két nappal korábbi prágai koncertről készített felvétellel népszerűsíti a Nightwish-zenész szólóprodukcióját.

Marko Hietala

Tavaly május 24-én adta ki a Nightwish basszusgitáros-énekese a ’Mustan Sydämen Rovio’ című finn nyelvű szólólemezt, melyre lecsapott a Nuclear Blast kiadó, és január 24-én angol nyelven is megjelent ‘Pyre Of The Black Heart’ címmel. Mostanra az album felkerült a slágerlistákra, Németországban a 48., Svájcban a 25., Finnországban a 2. helyig jutott. A Black Sabbath War Pigsének feldolgozását is játszották a turnén, melyről a Budapest előtti állomáson, Prágában készítettek felvételt vasárnap.

„Itt egy szép kis élő videó a prágai Roxyból. Nyomjuk a Sabbath War Pigsét, mert ez egy igazi klasszikus. A vibrálás a zenekar és a közönség között hatalmas volt és az is lesz!!! Köszönöm, és találkozunk a koncerteken!!!” – ezzel indította útjára a videót Marko Hietala.

Megosztás