A Mansur a tavalyi év végén megjelent ’Karma’ albumának Aurelius című számához készített misztikus videóklipet. A holland illetőségű zenekarban a magyar Horváth Martina énekel.

Mansur

A Mansur a Jason Kohnen (ex-The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, ex-The Mount Fuji Doomjazz Corporation), Dimitry El-Demerdashi (ex-Phurpa) és Horváth Martina (ex-Niburta, ex-Ghymes, Nulah, SallyAnne) zenészekből álló egyedi hangzású zenei formáció. A trió a zenéjében a hagyományos és a tradicionális keleti hangszereket ötvözi a modern elektronikus technikával, mely egy nagyon különleges atmoszférikus légkört kölcsönöz a produkciónak.

 

 

Ahogy Carl Sagan csillagász írta egyszer: „Valahol valami hihetetlen arra vár, hogy megismerjük.” Egyetemes tanítások az életről, elképzelhetetlen világok minden alkotó képességünkben. A Mansur az a transzformációs eszköz, amely elvezet téged ezekhez a nem fizikai birodalmakhoz. A birodalmak, amiket keresel, már ott vannak, és csak arra várnak, hogy rájuk találj. A sejtelmesen hömpölygő, filmszerű képkockák Martina varázslatos énekhangjával kísérve pontosan ebbe a mágikus és varázslatos világba kalauzolnak el bennünket. A Mansur 2020-ban két albumot is kiadott, a nyár folyamán ’Temple’ címmel egy ötszámos EP lemezzel jelentkeztek, év végén pedig megjelent első nagylemezük, a ’Karma’.

A ‘Karma’ dallistája:

01. Aurelius
02. Temple II (Sympatheia)
03. Amor Fati
04. Memento Mori
05. Limina
06. Logos
07. Pathos
08. Premeditatio Malorum
09. Faustina
10. Eudaimonia (Amor Fati II)

Mansur - Karma

Megosztás