Együtt ad koncertet a Budapest Arénában július 9-én a Manfred Mann’s Earth Band és Jon Anderson csapata. Jelen állás szerint egyedül Budapesten találkozik a két formáció turnéja.

Manfred Mann's Earth Band - Jon Anderson

Különleges zenei élményben lesz része azoknak, akik július 9-én ellátogatnak a Papp László Budapest Sportarénába, ugyanis két rocklegenda, a Manfred Mann’s Earth Band és Jon Anderson, a Yes egykori legendás énekese közösen lépnek fel. Bár mindkét előadó aktívan koncertezik jövőre, a jelenlegi állás szerint Budapest az egyetlen helyszín, ahol megosztják a színpadot.

 

 

A 82 éves Manfred Mann és csapata decemberben közösen turnézott a Status Quóval Németországban és jövőre is sűrű koncertsorozat elé néznek Európában, ahol az ‘On The Road Again’ turnén elevenítik fel a csapat legnagyobb slágereit, mint a Blinded By The Light, Mighty Quinn vagy a Davy’s On The Road Again, Jon Anderson pedig tavasszal Amerikában játszik, ahol a Band Geeks formációval idézi meg a Yes legjobb korszakát.

Az előadók kérésére a budapesti koncertre kizárólag ülőjegyeket árusítanak, amelyek az Eventim honlapjáról szerezhetők be, további részletek az esemény Facebook-oldalán.

Manfred Mann Jon Anderson

Megosztás