fbpx

A Magnum rockosabb oldala domborodik ki a ‘Dance Of The Black Tattoo’ című, újév elején érkező válogatásanyagán. Hálaadás után egy nappal mutatták be az On Christmas Day rövidített verzióját erről a lemezről.

Magnum

Három év telt el azóta, hogy a Magnum kiadta a ‘The Valley Of Tears – The Ballads’ című válogatást, amely a brit rockcsapat csendes, földöntúli, álmodozó oldalára összpontosított. Három év telt el, mire testet öltött az ötlet, hogy ezt a sikeres kiadványt folytatni kellene. A ‘Dance Of The Black Tattoo’-ban testesült ez meg: olyan dalok gyűjteménye, amelyek a Magnumot kizárólag könyörtelen rockerként ábrázolják. Ami különlegessé teszi ezt az albumot, hogy a Magnum zenészei átnézték lenyűgöző archívumukat, ritka élő felvételeket és jól sikerült rádióverziókat kerestek, és olyan gyűjteménnyel álltak elő, amely a legjobb rockszámaikra koncentrál. Természetes, hogy a gitáros és zenekarvezető Tony Clarkin élt a lehetőséggel, hogy mind a 14 számot remaszterizálja, hogy azok megfeleljenek a (hang)technika legkorszerűbb követelményeinek.

„A Magnumnak mindig két aspektusa volt: egy kissé gyengédebb és líraibb arculat, de mindenekelőtt volt egy erőteljes rockos oldalunk. És ez az az elem, amelyet a ‘Dance Of The Black Tattoo’ lenyűgözően dokumentál” – mondta Clarkin az új válogatásról. Szóljon erről az anyagról az On Christmas Day rádióváltozata! Bár a brit csapat eleinte nem akarta felfüggeszteni turnéját, és azt mondták, „ha egy közel 60 éves átlagéletkorú zenekar összeszedi magát, hogy fel tudjon kapaszkodni a turnébuszra és 3 hónapos körútra induljon, hogy a lelkét is kijátssza, akkor őszintén reméljük, hogy ti sem féltek eljönni a koncertjeinkre”, végül ők is visszakoztak. Most azt jelentették be, hogy 2021 szeptemberében folytatják a turnézást, hozzánk legközelebb Csehországban lehet majd őket látni november 7-én Prágában.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás