Már csak egy hét van hátra a következő Magnum-album megjelenéséig, így a Steamhammer/SPV-nek köszönhetően a harmadik önálló dalt hallgathatjuk meg róla.

Magnum

Magnum gitárosa, Tony Clarkin úgy tűnik, soha sem áll le a munkával. Nemcsak az írási folyamatot felügyelte, hanem a produceri feladatokat is ellátta az első demóanyag születésétől a végleges mix elkészültéig. „Onnantól, hogy befejeztünk egy albumot, én már elkezdek új ötleteket gyűjteni. Én így működök már a hetvenes évek eleje óta. Nálam ez az ideális állapot.” – mesélt a gitáros a ‘The Serpent Rings’ előkészületeiről. Ezen a lemezen Bob Catley énekes is bizonyítja, hogy ismét tökéletesen működik a Magnum gépezete.

 

 

A ’The Serpent Rings’ anyagát a következő felállású vette fel: Tony Clarkin (gitár), Bob Catley (ének) Rick Benton (billentyűs hangszerek), Lee Morris (dob) és a legújabb tag, Dennis Ward (basszusgitár). Utóbbi Al Barrow helyét vette át a zenekarban. Az új felállású Magnum ezúttal 11 friss szerzeményt rögzített, amelyek a brit legenda nevéhez méltóak és élőben is ambiciózus előadásmódot kívánnak majd meg. A ’The Serpent Rings’ a Magnum tagjainak egyéniségét is kiválóan megmutatja majd, hiszen ütős, de ugyanakkor dallamos, érzékeny és jól játszható fordulatokat is tartalmaz. A kiadó azt is elárulta, hogy CD-n, dupla LP lemezen, limitált díszdobozban és digitálisan is elérhető lesz az újdonság.

A kiadónak köszönhetően korábban már tesztelhettük a The Serpent Rings és a Not Forgiven című dalokat. Egy héttel a megjelenés előtt pedig megérkezett Where Are You Eden? is.

Megosztás