Már csak egy hónap van hátra az ’Stormchild Rising’ érkezéséig, de a frissen közzétett Talk To The Moon mellé egy szenzációs hír is érkezett: 2021-ben Budapesten is látható lesz a német csapat.

Mad Max

A Michael Voss (ének, gitár), Jürgen Breforth (gitár), Axel Kruse (dobok) és Thomas „Hutch“ Bauer (basszusgitár) felállás készítette ’Stormchild Rising’ a csapat munkásságának ékköve lesz az SPV/Steamhammer kiadó szerint. A csapat gitárosa így nyilatkozott a lemezről: „A legutóbbi turnén sok rajongóval beszélgettünk, akik különböző országokból jöttek megnézni minket. Mindannyian azt mondták, hogy nem szeretnék, ha kísérleteznénk, azt akarják hallani, amit a Mad Max már 1981 óta képvisel.”

A ’Stormchild Rising’ digipack CD-n és limitált példányszámú vinyl lemezen lesz kapható augusztus 21-től, a korong tartalmából a Ronnie Romeróval készített Hurricaned után most a Talk To The Moont ismerhetjük meg. Az önálló dallal együtt lett publikus a hír, hogy a Mad Max Axel Rudi Pell előzenekaraként koncertezik 2021 őszén. A sorozatnak 2021. szeptember 26-án budapesti állomása is lesz a Barba Negrában.

Axel Rudi Pell

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás