Aki szereti a harapós riffek vezette dallamos hard rockot, annak tökéletes választás a negyven éve működő Mad Max. A német csapat augusztusban dobja piacra tizennegyedik lemezét ’Stormchild Rising’ címmel.

Mad Max

A Michael Voss (ének, gitár), Jürgen Breforth (gitár), Axel Kruse (dobok) és Thomas „Hutch“ Bauer (basszusgitár) felállás készítette ’Stormchild Rising’ a csapat munkásságának ékköve lesz az SPV/Steamhammer szerint. A csapat gitárosa így nyilatkozott a lemezről: „A legutóbbi turnén sok rajongóval beszélgettünk, akik különböző országokból jöttek megnézni minket. Mindannyian azt mondták, hogy nem szeretnék, ha kísérleteznénk, azt akarják hallani, amit a Mad Max már 1981-ben is képviselt.”

 

 

Ez a tökéletesen beazonosítható hangzás most ismét beköszön, ugyanis a SPV/Steamhammer megosztotta az augusztus 21-én megjelenő ’Stormchild Rising’ első önálló dalát, a Hurricanedet. Breforth a következőképpen mutatta be a dalt: „A média úgy befolyásolja a mindennapjainkat, mint egy hurrikán, és persze az információk is olyanok, mint az özönvíz. A 2020 tavaszán elkezdődött pandémia hatására most már gyilkos méreteket öltött ez az egész. Zeneileg a Hurricaned egy tiszteletadás a Rainbow és a frontemberük, Ronnie Romero előtt, aki Michael Voss mellett énekel ebben a dalban.

A ’Stormchild Rising’ digipack CD-n és limitált vinyl lemezen lesz kapható augusztus 21-től, a dallista böngészése alatt szóljon a Hurricaned!

’Stormchild Rising’ dallista:

01. Hurricaned
02. Talk To The Moon
03. Eyes Of Love
04. Ladies And Gentlemen
05. Mindhunter
06. Rain Rain
07. Gemini
08. Kingdom Fall
09. The Blues Ain’t No Stranger
10. Take Her
11. Busted
12. Ladies And Gentlemen
(bónuszdal, km: Detlev Jöcker and the Rock and Roll Children)

Mad Max

 

Megosztás