Az ember nem úgy képzeli a karácsonyt, hogy menüként szolgálják fel a pulykáknak és a disznóknak, illetve, hogy karácsonyi füzérekkel megkötözötten karácsonyfák állják körbe. A Lordi viszont így képzeli.

Amikor a karácsonyi pulyka azért jön, hogy lemészárolja az embereket és sültként megegye őket, a fák pedig ünnepélyesen lekaszabolják az embert és feldíszítve felállítják az otthonukban… igen, akkor ez a karácsony a Lordi szemszögéből. Karácsonyi romantika egy jó nagy csavarral, a zenekar Merry Blah Blah Blah című új nótája egy nagyon másfajta karácsonyi ének. A 7 lemezes album, a ’Lordiversity’ megjelenésének apropójából jelentkeztek egy vadiúj dallal a szörnyrockerek, és a vérben tocsogó videónak nem igazán az a meghitt karácsonyi a hangulata, csak az életkor megerősítésével tekinthető meg!
Zeneileg abszolút fülbemászó dallamba csomagolják a finnek a szarkazmusukat és felháborodásukat minden ünnepek ünnepével kapcsolatban, és egyszerűen megfordítják a történetet. Mi lenne, ha a disznók és pulykák – amiket általában az ünnepeken eszünk – elküldenék a kívánságaikat a Télapónak, kérve, hogy idén ők készíthessenek ínycsiklandó ünnepi menüt az emberekből? És mi lenne, ha egyszer mi lennénk a karácsonyfák?

 

 

A kislemez és a 7 lemezes album (az utóbbi négy különböző verzióban is) megvásárolható az AFM Records webshopjában.
A zenekar a jelenlegi állás szerint jövő márciusban Európa-turnéra indul a Sabaton és a The HU társaságában, aminek március 13-án budapesti állomása is lesz a Sportarénában.

Megosztás