Castaway Angels címmel új dalt mutatott be a Leprous. A norvég csapat tagjai ezúttal nem merültek el a részletekben és a perfekcionizmusban Einar Solberg szerint, hanem az egyszerűségre törekedtek.

Leprous

Az Einar Solberg által dirigált formáció sem ül a babérjain, ugyanis írtak egy új dalt a pandémia alatt. A felvételeket az Ocean Sound Recordings falai között készítették, a keverést Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves) végezte, a klipet pedig Tobias Hole Aasgaarden (South Coast Creative) rendezte.

 

 

A Leprous vezére így nyilatkozott a dallal kapcsolatban: „Az idei évben mindannyiunknak át kellett alakítanunk az életünket és új dolgokba kellett belevágnunk. Nem tudtunk megtenni egyes dolgokat, helyettük újakat kellett találnunk. Még a koronavírus kezdete előtt elmentem Norvégiában TorO házába [Tor Oddmund Suhrke gitáros – a szerk.] egy dallal, a probléma viszont az volt, hogy én már befejeztem a vázlatot, amin dolgoznunk kellett volna (ezt később eldobtunk, mivel összességében nem volt elég jó), úgyhogy leültünk és megpróbáltunk valami teljesen újat írni egy szál gitárral és énekkel. Rövid idő alatt meg is született a Castaway Angels szerkezete, ami nagyon egyszerű és tiszta, a technológia sem vonta el a figyelmünket. Csak ének és gitár. Amikor bementünk a norvégiai Aalesund közelében található Ocean Sound Recording stúdióba, ugyanezt a hozzáállást folytattuk a teljes zenekarral. Együtt rögzítettük a dalt a stúdióban (amikor nem azzal voltunk elfoglalva, hogy a jacuzziban áztassuk magunkat, miközben gyönyörködünk a tájban) egy nekifutásra, aztán estig jammeltünk. Jellemzően megszállottjai vagyunk a részleteknek, a perfekcionizmusnak és a rétegeknek, ebben a dalban azonban csak szerettünk volna együtt játszani, valami tiszta és egyszerű dolgot készíteni.”

Megosztás