Végre elkészült a 2021 karácsonyára ígért harmadik Last In Line-lemez, melynek első kislemeznótájában, a Ghost Townban az értelmetlen, etikátlan kormányzati elképzelések és törvények ellen emelnek szót.

Last In Line 2022

Az Andrew Freeman frontembert, Phil Soussan basszusgitárost (ex-Ozzy Osbourne), valamint még mindig két eredeti Dio-tagot, Vivian Campbellt (Def Leppard) és Vinny Appice-t (ex-Black Sabbath) tömörítő zenekar, a Last In Line március 31-én adja ki harmadik stúdióalbumát ‘Jericho’ címmel az earMUSIC-nál. A digitálisan elsőként megjelent nóta az albumról a Ghost Town. Freeman szerint „a dal egy életpálya problémáit írja le különböző nézőpontokból. Személyes szinten ez lehet a család, a karrier vagy a hétköznapi élet elvárásai, amelyek nemkívánatos helyzetbe hozzák az embert. Nagyobb léptékben a kormányzati elvárásokra utal: értelmetlen, etikátlan elképzelések és törvények, amelyek normává válnak, miközben szemet hunynak a nagyobb problémák felett.” Campbell a felvételekről beszélve elmondta, hogy „a Last In Line-nál, akárcsak a Diónál, az alapokat élőben vettük fel. Fontos volt számunkra, hogy megragadjuk a valós idejű együttjátszás energiáját, hasonlóan az élő koncertekhez. Ez a lemez egyszerre nyújtja egy energikus zenekari előadás hangulatát és az egyéni produkcióink reflektáltabb és árnyaltabb vonásait.” Appice pedig arra invitál, hogy „nyomjátok meg a play gombot és kapcsoljátok be a biztonsági öveteket! A Last In Line minden zenei ereje egyesül ezen a lemezen.”

 

 

A Frontiers Musictól az earMUSIC-hoz szerződő Last In Line tavaly a Beatles klasszikusának, az A Day In The Life-nak egy sajátos verziójával lepte meg rajongóit, melyet kizárólag egy limitált, 12 colos, ezüstszínű EP-n jelentettek meg. Korábban Vinny elárulta, hogy a Last In Line harmadik stúdióalbumát Chris Collier irányításával vették fel – aki többek között a Kornnal és a Whitesnake-kel is dolgozott – az első két lemez producere, az egykori Dokken-, jelenlegi Foreigner-basszusgitáros, Jeff Pilson helyett.

A ‘Jericho’ dallistája:

01. Not Today Satan
02. Ghost Town
03. Bastard Son
04. Dark Days
05. Burning Bridges
06. Do The Work
07. Hurricane Orlagh
08. Walls Of Jericho
09. Story Of My Life
10. We Don’t Run
11. Something Wicked
12. House Party At The End Of The World

Last In Line Jericho

Megosztás