Ma este a Stranger Things sorozatból ismert Hawkinsban csap hatalmas bulit a Korn, melynek akár te is a részese lehetsz!

Jonathan Davis számolt be arról, hogy sok más zenészhez hasonlóan ők is dalszerzéssel töltik ki a karantén okozta üresjáratot. „Fogjuk magunkat és nekilátunk dalokat írni, ami nem is olyan könnyű, mivel a zenekar tagjai elég távol laknak egymástól mindenfelé az Államokban. Én magam Bakersfieldben, néhányan Los Angelesben, a többiek pedig Nashville-ben élnek. Már csak ahhoz is egy isteni csoda kell, hogy egy időben le tudjunk ülni egymással, rendesen ki kell tervelnünk, hogy összejöjjön egy ilyen alkalom. Egyébként biztos vagyok abban, hogy velünk együtt hamarosan kismillió másik zenekar is befejezi a legújabb lemezét, de ezzel együtt nem árt, ha néha kimerészkedünk a szabadba és élünk is egy kicsit.”

 

 

A gitáros Brian „Head” Welch már korábban beszélt róla, hogy dolgoznak az új Korn-anyagon. „Azt hiszem, nem árulok el titkot azzal, hogy most a legtöbb zenekar lemezkészítéssel foglalatoskodik, szerintem hamarosan borzasztó sok megjelenésre számíthatunk. Mi magunk egymásnak küldözgetjük az ötleteinket oda-vissza, bár ez nem túl egyszerű a jelenlegi helyzet miatt. Nagyon aggódunk amiatt, hogy a másik gitárosunk Munky (James Shaffer) Los Angeles kellős közepén él, ahol már ötből egy a fertőzöttek aránya. Hála Istennek, Munky eddig még nem kapta el a betegséget, a feleségével és a családjával és az anyósával élnek együtt, aki miatt az életkorából adódóan még óvatosabbnak kell lenniük. Tiszta bolondokháza, de megoldjuk, hogy együtt legyünk és eldöntsük, mi legyen a következő lépés, már sok jó ötletünk gyűlt össze, így remélhetőleg hamarosan előállunk valamivel a számotokra.”

A múlt hónapban a Korn bejelentette, hogy április 24-én szombaton, magyar idő szerint ma este 10 órától rendezi meg a ’Korn: Monumental’ névre keresztelt, globálisan megtekinthető streaming eseményt, a programra még megvásárolhatóak a virtuális jegyek. A buli már csak a helyszínválasztás miatt is izgalmas, ami nem más, mint a ’Stranger Things: The Drive-Into Experience’ elnevezésű autós élménypark, ami az azonos című, Netflixen futó filmsorozat helyszínéül szolgáló Hawkins városát kelti életre, és valószínűleg felejthetetlen díszlete lesz az estének.

Megosztás