A nemrég négytagúra zsugorodott német zenekar megújult felállásban tért vissza a Napalm Records színeiben.

Kissin' Dynmate

A 2007-ben alapított német heavy metal formáció, a Kissin’ Dynamite hat stúdióalbumával már megteremtette védjegyévé vált stílusát, melyet modern hangzás, masszív himnuszok és fülbemászó dallamok jellemeznek, 80-as évekbeli stadion rock attitűddel és excentrikus megjelenéssel párosítva. Most az öttagú csapat készen áll arra, hogy kiadja első albumát új kiadójánál, a Napalm Recordsnál. A 2022. január 21-én megjelenő ‘Not The End Of The Road’ előhírnökét, a címadó dalt pedig ma jelentették meg a németországi Mendig repülőterén forgatott hivatalos videóklippel együtt.

 

 

Az új stúdióalbum produceri feladatait, a felvételeket és a keverést maga Hannes Braun énekes végezte, aki olyan zenekarokkal is dolgozott már együtt, mint a Santiano, The Kelly Family, vagy a Beyond The Black. A maszterelést a Grammy-díjas producer, Jacob Hansen végezte. A zenekar ezt mesélte az új nótáról: „A dal csupa pozitív energia, életöröm és jó hangulat. Arról szól, hogy soha ne adjuk fel, hanem mindig lépjünk tovább. Ezért a dal úgy eltalálja az aktuális hangulatunkat, mint semmi más. Meg kellett küzdenünk az Andi Schnitzertől való elválással, aki alapító tagunk, dobosunk és barátunk is volt egyben, valamint a lezárás drámai időszakával is, és félreérthetetlenül világossá akarjuk tenni, hogy minden nehézség ellenére folytatni akarjuk, és erősebbek vagyunk, mint valaha. A döntés az új dobos, Sebastian Berg mellett egyáltalán nem volt könnyű a banda számára. A több mint 100 beérkezett nemzetközi jelentkező közül hét aspiráns próbálhatta ki magát egy meghallgatás során élőben is.”

Ande Braun azt mondta az új lemezről: „A ‘Not The End Of The Road’ egy olyan album, amely pontosan bemutatja a 2018-as ‘Ecstasy’ óta zenekarként szerzett tapasztalatainkat.” Hannes Braun pedig hozzátette: „Az ‘Ecstasy’ esetében már nem kötöttünk kompromisszumokat, és csak olyan zenét akartunk komponálni, ami rólunk szól. A ‘Not The End Of The Road’ pontosan innen folytatja.”

A szokásos digipack CD, különböző színű vinyl verziók és digitális formátum mellett az újkeletű nosztalgiahullám jegyében kazettán is elérhető lesz az anyag, és persze lesz egy limitált box, mindenféle ínyencségekkel, mint KD logós vizes palack, nyakpárna, felvarró.

Kissin' Dynamite

A ‘Not The End Of The Road’ dallistája:

01. Not The End Of The Road
02. What Goes Up
03. Only The Dead
04. Good Life
05. Yoko Ono
06. Coming Home
07. All For A Halleluja
08. No One Dies A Virgin
09. Gone For Good
10. Defeat It
11. Voodoo Spell
12. Scars

Kissin' Dynmate - Not The End Of The Road

 

Megosztás