Bár a zenekar búcsúturnéja most szünetel, a KISS nem áll meg: a hírek szerint nemsokára belekezdenek a banda életrajzi filmjének készítésébe.

KIss Classic

Bár még folyik az alkudozás a Netflixszel a KISS-filmet illetőleg, egyes hírek szerint nemsokára elkezdhetik a mozi forgatását, melynek címe ’Shout It Out Loud’. A film rendezője a norvég Joachim Rønning lesz, aki olyan alkotásokat jegyez, mint a ’Demóna: A sötétség úrnője’ vagy az ’A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja’. A forgatókönyvet Ole Sanders írja, Paul Stanley és Gene Simmons is segítik a munkáját. A hírt egyébként Paul Stanley egyetlen szóval erősítette meg a Twitteren: „Igaz!”

 

 

A történetben tervek szerint a banda leghíresebb dalai hangzanak el, részletezik Simmons és Stanley fiatalkori barátságát, a találkozást Ace Frehley-vel és Peter Criss-szel, az erőfeszítéseiket, hogy megmaradjanak hiteles és jelentős zenekarként a nyolcvanas években is, amikor a heavy metal műfaj az aranykorát élte. A szereposztásról egyelőre nem lehet tudni semmit, ahogy forgatás részleteiről sem.

Megosztás