A ‘Destroyer’ super deluxe box setben a gyűjtők számára mérhetetlen mennyiségű emléktárgy és ereklye lesz. A 4 CD + Blu-ray kiadvány ötödik lemezén ráadásul a Steven Wilson által újrakevert album hallható.

KISS Destroyer

A rock titánjai, a KISS a legnagyobb példányszámban eladott stúdióalbumuk, a ‘Destroyer’ 45. évfordulóját egy többlemezes, super deluxe kiadású box settel ünneplik. A 4CD + Blu-ray box november 19-én jelenik meg az UMe kiadónál. Az album hagyományos dupla fekete, valamint limitált kiadású sárga és piros vinylen, továbbá dupla CD verzióban is megjelenik, de a super deluxe változat az, ami felpörgetheti az igazi rajongók pulzusát.

 

 

A négy CD közül az első tartalmazza az eredeti albumot, amelyet az Abbey Roadon remasztereltek, míg a második lemezen 15 demó található Paul Stanley és Gene Simmons személyes archívumából. A harmadik CD tele van kivágott stúdióanyagokkal, alternatív verziókkal, alternatív keverésekkel és kislemezverziókkal, míg az utolsó CD-n egy 1976. május 22-én, a párizsi L’Olympia színpadán adott koncert felvétele hallható. A Blu-ray lemezhez a prog remixek királya, Steven Wilson Dolby Atmos és 5.1 surround hangzású keveréseket készített az eredeti album dalairól, valamint a Beth (Acoustic Mix) és a Sweet Pain (Original Guitar Solo) című két bónuszszámról. Ez utóbbin egy Ace Frehley-gitárszóló hallható, amely nem szerepelt az eredeti stúdióalbumon, a 2012-es ‘Destroyer: Resurrected’ kiadványon bukkant fel először.

A super deluxe kiadás egy rakás KISS-ereklyét is tartalmaz:

▪ a KISS Army 1976 tavaszán kiadott hírlevele, melyben bejelentették a ‘Destroyer’ albumot,
▪ 2 db 20 x 25 cm-es ‘Destroyer’ sajtófotó,
▪ teljes diszkográfia dalcímekkel,
▪ Gene, Paul, Ace és Peter biográfiai lapok,
▪ KISS Army tagsági igazolás,
▪ KISS Army tagsági kártya,
▪ vasalható KISS logó,
▪ KISS Army matrica,
▪ „Detroit Rock City” lökhárító-matrica,
▪ ‘Destroyer’ borító matrica,
▪ 28 x 43 cm-es „A KISS a Westminster hídon, Angliában” poszter
▪ 4 vadonatúj 20 x 25 cm-es fotó a zenekari tagokról,
▪ 20 x 30 cm-es ‘Destroyer’ fóliázott szórólap,
▪ 20 x 30 cm-es ‘Destroyer’ (szuper ritka) kanadai szórólap,
▪ a 4 zenekari tag cserélhető kártyái, melyek újonnan készültek ehhez a box sethez,
▪ 40 x 60 cm-es „A KISS egy New York-i felhőkarcoló tetején” poszter,
▪ 40 x 60 cm-es „KISS Halloween 1976” koncertposzter,
▪ 2 db 23 x 30 cm-es, korábban sosem látott tervrajz átlátszó pergamenen a ‘Destroyer’-turné színpadképéről,
▪ 16 oldalas ‘Destroyer 1976’ turnéprogram,
▪ Gotham Rock City News Volume 1 újság, melyben szerepel egy számonkénti elemzés a 4 zenekari taggal, Bob Ezrinnel és a stábbal,
▪ 68 oldalas keményfedeles könyv a Classic Rock szerzőinek, Paul Elliottnak és Ken Sharpnak részletes írásaival, melyben Gene, Paul, Ace, Peter, az akkori menedzser, Bill Aucoin, az album producere, Bob Ezrin és még sokan mások nyilatkoznak.

KISS Destroyer

Megosztás