fbpx

Karácsonyi dalból sosem lehet elég. Főleg egy ilyen év után! Kerry Ellis, a ‘We Will Rock You’ musical sztárja és Brian May, a Queen gitárosa igyekszik pozitív üzenetet sugározni e nehéz év végén is.

Kerry Ellis és Brian May

2020 egy olyan év, amelyet a legtöbb ember nem felejt el egyhamar…

És most, hogy közeleg a karácsony, a család számára minden eddiginél fontosabb ez az időszak. A One Beautiful Christmas Day mindezen dolgok megünneplése, egy új karácsonyi klasszikus Kerry Ellistől (’Wicked’, ’We Will Rock You’) és a Queen gitárosától, Brian Maytől, mely a digitális szolgáltatóknál november 27-én jelenik meg.

„A dalt alkotó teammel való együttműködés csodálatos volt. Arról szól a dal, hogy becsüljük meg egymást és gondoljunk másokra is karácsonykor, és töltsünk el egy szép napot szeretteinkkel közösen, és szerezzünk életre szóló emlékeket” – mondta Kerry.

A One Beautiful Christmas Dayt Kerry és írócsapata, köztük Brian írta még a karantén előtt, és mindenki tudta, hogy a dal pozitív üzenete most annyira fontos, hogy még ebben az évben ki kell adni. Brian azt mondta róla: „Itt az ideje egy új karácsonyi klasszikusnak – és ez az! Egy szép karácsonyi kívánság az összetartozásról egy nehéz év végén.”

Az előadópáros 2017-ben adott ki közös albumot utoljára, nem sokkal előtte, 2016-ban hazánkban is jártak műsorukkal, a Kongresszusi Központban mi is ott voltunk.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás