„Dalszerzőként nagyon ritka, hogy kétszer kerüljünk a listák első helyére ugyanazzal a dallal, és ez kétségkívül olyasmi, amire nagyon büszke vagyok” – mondta KWS az első koncertfilmjéről negyedikként kikerült dalról, a Blue On Blackről.

Kenny Wayne Shepherd

November 27-én ’Straight To You: Live’ címmel első élő koncertfelvételét adja ki a Kenny Wayne Shepherd Band. A kiváló gitáros 1995 óta aktív, de egy hivatalos élő kiadványra korábban is lett volna igény a rajongók részéről, erről így beszélt Kenny: „Már évtizedek óta állandóan mondogatták, miért nem adunk ki egy koncertvideót. Olyan sokáig csak a stúdiólemezekre fókuszáltunk, de most végre meghallottam a rajongók szavát ez ügyben.” A Mascot Label Group gondozásában megjelenő kiadványt DVD + CD, Blu-ray + CD, valamint dupla LP formában vihetjük haza, akár a kiadó webes boltjából is.

 

 

Shepherd arról beszélt, mennyire megviseli, hogy a COVID-19 járvány alatt nem lehet élőben fellépni: „Hiányzik. Az élő koncertek az esszenciája annak, amiben a legjobbak vagyunk. Szóval ha kimarad ez az életünkből, az felnyitja az ember szemét. Azt hiszem, minden muzsikus így érez. Személyes veszteséget okozott ez minden olyan előadónak, aki azt csinálja, amit mi. Életünk nagy részét azzal töltöttük, hogy beleadtuk ebbe a szívünket és a lelkünket.”

A legutóbb kikerült Blue On Blackről ezt mondta: „A Blue On Black abszolút alappillére a műsorunknak. Több mint 20 éve játszom ezt a dalt, és még mindig élvezem. Dalszerzőként örökké abban bíztam, hogy egyszer írok egy ilyen számot. Ez egy időtlen nóta, ami valóban nem öregszik. Alig több mint egy évvel ezelőtt megjelent egy új verzió belőle a Five Finger Death Punch-srácokkal, Brian Mayjel, jómagammal és Brantley Gilberttel, és újra nyílegyenesen a rocklisták élére került. Dalszerzőként nagyon ritka, hogy kétszer kerüljünk a listák első helyére ugyanazzal a dallal, és ez kétségkívül olyasmi, amire nagyon büszke vagyok.”

Lentebb a Blue On Blacken kívül a Diamonds & Gold és a Straight To You előadását is megnézhetjük az újdonságról.

Megosztás