Az ausztrál progresszív rockerek rajongói kérésnek tesznek eleget kiadójuk, az Inside Out Music közreműködésével, az idén májusban interneten közvetített koncertjüket rögzítették, és Blu-ray lemezen kiadják.

Karnivool

A Karnivool a ’Decade Of Sound Awake’ turnéja nagy részét lemondani kényszerült a pandémia miatt, de a teljes turnéprodukcióját elvitte az egyedülálló akusztikájú perthi Heath Ledger Theatre-be, hogy egy különleges, élőben közvetített esemény keretében teljes egészében előadják a platinalemezes második albumukat, a ’Sound Awake’-et néhány fontos egyéb dallal és az egyetlen új All It Takesszel együtt.
A május 12-i közvetítés után néhány órával már lavinaszerűen érkeztek a kérdések a rajongóktól, hogy a lenyűgöző koncert fizikai változatát mikor kaphatják meg. A ’Decade Of Sound Awake’ kiadását nem tervezték, de a felmerülő igénynek eleget téve mégis kiadják Blu-rayen, és december 10-től megvásárolható lesz. Az Inside Out Music gondozásában megjelenő újdonságról egy rövid előzetest láthatunk, és már meg is rendelhetjük náluk a kiadványt.

 

 

’Decade Of Sound Awake’ dallista:

01. Simple Boy
02. Goliath
03. New Day
04. Set Fire To The Hive
05. Umbra
06. All I Know
07. The Medicine Wears Off
08. The Caudal Lure
09. Illumine
10. Deadman
11. Change
12. Fade
13. Roquefort
14. Aeons
15. All It Takes

Karnivool

Megosztás