fbpx

Gőzerővel készül új lemezére a Kamelot. Egy friss interjúban a zenekarvezető, Thomas Youngblood elárulta, hogy az új album friss, ennek ellenére a banda jellegzetes hangzása is megmaradt.

Kamelot

A napokban a Jones.Show vendége volt Thomas Youngblood, a Kamelot gitárosa és főnöke, aki elmondta, hogy jól haladnak az új lemez írásával. „Az a helyzet, hogy még mindig rengeteg ötletünk van. Nemrég dolgoztam együtt az énekesünkkel, Tommy Karevikkel és a billentyűsünkkel Oliver Palotaival, és már megvan az új lemez anyaga, amit jelenleg is formálunk. Az egész nagyon friss, ugyanakkor megvan az a jellegzetes hangzás, amit akarunk és amit fontosnak tartunk. Az a trükk egy művész számára, hogy azt add a rajongóidnak, amit várnak, ugyanakkor ne ugyanazt kínáld nekik, mert nem fogsz fejlődni és az egész unalmassá válik.”

A csapat legutóbbi lemeze ’The Shadow Theory’ címmel jelent meg 2018-ban, amiről ITT írtunk. Kapcsolódó hír, hogy a zenekar a 30. jubileumra egy különleges könyvvel készül, mely ’Veritas: A Kamelot Legacy’ címmel jelenik meg még az idén a Rocket 88 gondozásában.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás