Jorn az első fordulóban nem jutott tovább dalával az Eurovíziós Dalfesztivál norvégiai döntőjébe, ma azonban újabb esélye van a vigaszágról a döntőbe kerülni. Most te is segíthetsz neki!

Jorn Lande

Ma este nyolckor lesz a norvég televízióban az MGP [Melodi Grand Prix – a nálunk ‘A dal’ néven futó előselejtező norvég megfelelője – a szerk.] vigaszági fordulója, az elődöntőkben kiesett dalok mérik össze erejüket. A döntőben 6 kiemelt dal, az 5 elődöntőből bekerült nóta és a vigaszági győztes szerzeménye vetélkedhet a végső győzelemért, azaz hogy az Eurovíziós Dalfesztivál hollandiai döntőjében képviselhesse hazáját. Jorn szerint szavazni Norvégián kívülről is lehet, ezért megkérte rajongóit, hogy segítsék továbbjutását szavazataikkal: „Szavazni Norvégián kívülről is lehet, és íme néhány utasítás a szavazáshoz: Kövesd az alábbi linket, regisztrálj egy felhasználói névvel (e-mail-cím) és egy jelszóval! Amikor a szavazás kb. 20:00-kor megkezdődik, összesen 3-szor szavazhatsz! Minden információ norvég nyelven jelenik meg, és a »stem« szó jelentése »szavazás«. A szavazás egyébként ingyenes és 20:00-tól 22:30-ig tart. Egy versenyt is indítunk – hogy esélyed legyen megnyerni a dedikált Jorn merch-cuccokat, csak készíts egy képernyőképet a szavazatodról, és tedd azt be Jorn Facebook-oldalán a komment-szekcióba! A nyertesekkel a show után kapcsolatba lépünk. Köszönjük a támogatást!”

 

 

[Aki valóban segíteni akar, annak egy kis segítség: Klikk a „LOGG INN” gombra >>> e-mail-címed az „E-post” mezőbe >>> klikk a „Neste” gombra >>> jelszó beírása (minimum 6 karakter) a „Passord (minst 6 tegn)” mezőbe >>> klikk a „Neste” gombra >>> felhasználói feltételek elfogadása a „Godta brukervilkår” gombra klikkelve >>> keresztnév beírása a „Fornavn” mezőbe >>> klikk a „Neste” gombra >>> klikk a „Ferdig!” gombra >>> aztán az ötből az egyik régióra kell klikkelni (dél-nyugat-kelet-közép-észak) >>>megerősítés = „Bekreft” >>> megjelennek a dalok/előadók, klikk a „Stem” gombra Jornnál >>> „Vil du stemme igjen?” >>> „Bekreft”]

Mindez persze csak akkor érvényes, ha a visszaigazoló e-mailre kattintva bizonyítod, hogy valódi címet adtál meg.

Buzdításul barátai, rajongói készítettek klipet a Faith Bloody Faithhez, aki pedig jól szavazott, az a lentihez hasonló képernyőképpel indulhat Jorn ajándéksorsolásán.

Megosztás