A magyar rajongók jelenleg a másodszor is átszervezett budapesti Korn-koncert miatt szomorkodnak, azonban a csapat énekese, Jonathan Davis igyekszik a kedvükben járni egy kis különlegességgel, ami a What It Is című szólódalának country változata.

Jonathan Davis

Alaposan átdolgozta két évvel ezelőtti szólóalbumának, a ’Black Labyrinth’-nek a What It Is című tételét Jonathan Davis. A Korn énekese egy countrydalt varázsolt első szólóanyagának húzónótájából, ami nem meglepő lépés annak fényében, hogy a Kornnal nemrég épp hasonló vizekre eveztek egy Charlie Daniels-feldolgozással.

A magyar rajongóknak jelenleg ez a fájdalomdíj amiatt, hogy a banda az elmúlt napokban kétszer is átszervezte budapesti koncertjét, amire végül 2021. június 22-én kerül sor a Budapest Arénában. A koncertet szervező Live Nation a következő közleményt csatolta a bejelentéshez: Ezúton értesítjük a közönséget, hogy egy sajnálatos időpontütközés miatt, valamint annak érdekében, hogy a Gojira is biztosan felléphessen Budapesten, a Korn jövő évre átszervezett budapesti koncertje 2021. június 22-én kerül megrendezésre a Budapest Arénában. Örömmel jelentjük be, hogy a 3Teeth is csatlakozik a Korn és a Gojira csapatához előzenekarként. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra. Köszönjük türelmüket és megértésüket!”

A koncert Facebook-eseményében további infókat találhatsz a buliról.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás