A Győri Filharmonikus Zenekar és a rockzene világsztárjai közösen adják elő a néhai Deep Purple-billentyűs művét az Audi Arénában, a különleges eseményre elindult a jegyértékesítés.

Nem mindennapos rendezvénynek ad otthont Győr, ugyanis 2021. november 5-én az Audi Arénában csendül fel Jon LordConcerto For Group And Orchestra’ című műve. A koncerten olyan nagy nevek lépnek színpadra, mint Bruce Dickinson (Iron Maiden) és Roger Glover (Deep Purple), a legendás szimfonikus mű előadásában részt vesz továbbá Kaitner Z Doka gitáros és Bernhard Welz dobos, akik egykor Lord zenekarát erősítették. Billentyűs hangszereken John O’Hara (Jethro Tull) játszik, a Győri Filharmonikusokat pedig az a Paul Mann vezényli, aki már 1999-ben is dirigálta a mű előadását a Royal Albert Hallban, illetve rendszeresen felbukkant Jon Lord Deep Purple utáni szólókarrierje során.
A különleges eseményt szervező Livesoundnak köszönhetően a jegyárakról is kaptunk információt, a koncertre a Jegymester oldalán lehet belépőt váltani 9900-14900-20900 Ft-os árakon.

 

 

John Lord Orchestra 2021

Megosztás