Két és fél hét van még hátra a legendás gitáros új nagylemezének boltokba kerüléséig. A ’Shapeshifting’ tartalmából most a második önálló dal is felkerült a netre.

Joe Satriani

Április 10-én jelenik meg a Sony/Legacy gondozásában Joe Satriani új lemeze, a ’Shapeshifting’. A lemez producere maga Satriani volt, de besegített neki Jim Scott (Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Tom Petty & The Heartbreakers), valamint John Cuniberti is, aki a maszterelést vállalta magára. A lemezen Kenny Aronoff dobos, Chris Chaney basszer és Eric Caudieux billentyűs voltak Joe társai, vendégként pedig olyan zenészeket hívott meg, mint Lisa Coleman és Christopher Guest. A Nineteen Eighty után most a Big Distortion hozza azt a retro hangulatot, amit Satriani megálmodott az egész lemezzel kapcsolatban.

Az album turnéja a Concerto Musicnak köszönhetően május 8-án Budapesten is megveti a lábát, ugyanis Satch a Barba Negra Trackben ad koncertet csapatával, melynek tagjai Kenny Aronoff (dob), Bryan Beller (basszusgitár) és Rai Thistlethwayte (billentyű). A koncert Facebook-eseménye ITT található. (Ezt a rendezvényt egyelőre még nem törölték.)

Megosztás