Hogy a Pokolgép exénekese, a Madách Színházban a Jézus Krisztus Szupersztár címszerepét alakító Tóth Attila lett a Mobilmánia új frontembere, az még Gamsz Árpi távozásánál is nagyobb meglepetésként ért bennünket.

Tóth Attila Jézus Krisztus Szupersztár

 

„Fogadjátok nagy-nagy szeretettel a Mobilmánia új énekesét, aki hatalmas lelkesedéssel készül bemutatkozó koncertjére, ami egy nem mindennapi előadásunk lesz március 17-én a MOMKultban, ahol együttesünk egy szimfonikus zenekarral egészül ki, és különleges, szimfonikus rock hangszerelésben szólalnak meg dalaink. Frontemberünknek nem idegen ez a közeg, hiszen – többek közt – 14 éve Jézust játssza a Jézus Krisztus Szupersztárban a Madách Színházban” – jelentette be ma délután a Mobilmánia, hogy Tóth Attila, a Pokolgépből 1 hónapja kilépett énekes lesz Gamsz Árpi utódja.

 

 

A bemutatkozó koncert első felében a Vasas Művészegyüttes Vass Lajos Szimfonikus Zenekara közreműködésével, és Vikidál Gyula örökös Mobilmánia-taggal kiegészülve mutatják be a P. Mobil ikonikus Honfoglalás szvitjét 5 tételben, a második részben Mobilmánia- és TRB-dalok szólalnak meg szimfonikus hangszereléssel.

Jegyeket 9 500 és 11 500 Ft közötti árakon lehet vásárolni a Jegy.hu oldalán, további részletek a Facebook-eseményben.

Mobilmánia

Megosztás