A Maiden a Shinedownnal, a Lord Of The Losttal és a valaha volt legnagyobb show-jával érkezik Magyarországra.

Pár órája tette közzé az Iron Maiden a közösségi oldalain, hogy a ‘European Legacy Of The Beast 2022 Summer Tour’ két új helyszínnel bővül, az egyik a budapesti Groupama Aréna. Június 7-én új show-val érkezik a banda hozzánk, előttük a Shinedown és a Lord Of The Lost lép színpadra. A nyílt jegyértékesítés november 15-én, 10 órakor indul a Live Nation és a Funcode oldalain keresztül, a hivatalos rajongói klub tagjai számára exkluzív elővásárlási lehetőség lesz a szokott módon.

 

 

Az Iron Maiden Budapestre is elhozza a ’Legacy Of The Beast’ turnét, amelyet indulása óta közel kétmillió rajongó látott a világ 39 országában, beleértve a 100 ezer fős Rock In Rio fesztivált is Brazíliában. Az óriási sikerű koncertkörút rengeteg elismerést kapott nemcsak a rajongóktól, hanem a médiától is, az angol Times pédául rendkívüli show-nak nevezte, „amely világszínvonalú játékkal párosul … egy előadói és színpadi mesterkurzus.”
Steve Harris, a zenekaralapító-basszusgitáros üzenete a rajongókhoz: “Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy visszatérhetünk Budapestre. Rettentően várjuk, hogy a Legacy show-ját mindenkinek megmutathassuk, és újra találkozzunk a rajongóinkkal.”
A ’Legacy Of The Beast’ turné látványvilágát a Maiden azonos nevű, ingyenes mobiljátéka ihlette, amely iOS és Android formátumban is elérhető.

További információ az esemény Facebook-oldalán.

 

Megosztás