A hónap második felében jelenik meg a következő Iron Maiden-koncertkiadvány, de a Sign Of The Crosst és az Aces Hight már most meghallgathatjuk róla.

Iron Maiden

November 20-án jön a ’Legacy Of The Beast’ turné keretében Mexikóvárosban rögzített ’Nights Of The Dead – Legacy Of The Beast: Live In Mexico City’ felvétele, mely dupla CD és tripla LP kiadásban lát napvilágot. Steve Harris így kommentálta az album megjelenését: „Amikor le kellett fújnunk a ’Legacy Of The Beast’ utolsó körét, nagyon csalódottak voltunk, és a rajongók is ugyanígy éreztek. Nagyon vártuk, hogy minél több országba elvihessük a show-t, és bár a jövő évre újraszerveztük az európai fellépések nagy részét, meghallgattuk a korábbi koncertek felvételeit, és arra gondoltunk, mi van, ha ajándékként elkészítünk egy koncertalbumot, amit bárki bárhol meghallgathat. Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, mert a For The Greater Good Of God még sosem szerepelt egyetlen élő lemezünkön sem, a Where Eagles Dare, a Flight Of Icarus, a The Clansman vagy a Sign Of The Cross hosszú ideje nem hangzottak el a koncerteken.”

 

 

Az első hivatalos ízelítők között találjuk az említett tizenegyperces Sign Of The Crosst és az Aces Hight. Ne feledjük, hogy jövőre – ha minden jól alakul – akkor Budapesten is lesz Iron Maiden-buli a ’Legacy Of The Beast’ 2021-es szakaszában.

Megosztás