Ahogy várható volt, elhalasztották az Iron Maiden nyári turnéját is 2022-re. A tárgyalások még folynak az új budapesti dátumról.

Iron Maiden

Borítékolható volt, hogy az Iron Maiden nyári koncertsorozatát, így a budapesti koncertet is átütemezik 2022-re. A koncertet szervező Live Nation Magyarország közleménye így szól: „Az Iron Maiden a 2021. június – júliusra tervezett koncertjeit átütemezte 2022 nyarára. A turné néhány városa, így Budapest kapcsán is még folynak a tárgyalások, ezért türelmüket kérjük. Azonnal tájékoztatni fogjuk a rajongókat, amint új információt oszthatunk meg.”

 

 

Rod Smallwood menedzser megjegyzése: „Természetesen a zenekar rendkívül csalódott, hisz ez már a második turné nélküli nyár, ami ezzel a nagyon különleges Legacy show-val különösen nehéz nekünk. A fiúk a legjobbakat kívánják mindenkinek! Mint mindannyian tudjuk, nincs reális alternatíva, így mindannyian úgy hozhatjuk ki belőle a legjobbat, ha azzal töltjük az időt, hogy felkészüljünk a jövő évi turnéra, ígérjük, nagyon emlékezetes és még látványosabb lesz! Addig is maradjatok biztonságban!”

Megosztás