Pár napja Romániában járt Mire való ez a gomb? című könyvének turnéjával Bruce Dickinson, aki azt válaszolta egy rajongói kérdésre, hogy az Iron Maiden sosem fog visszavonulni.

Bruce Dickinson

Február 8-án Bukarestben járt Bruce Dickinson Mire való ez a gomb? könyvének promóciós turnéjával. Egy rajongói kérdésre, miszerint „mi lesz az Iron Maidennel, miután a jelenlegi tagok visszavonulnak”, a következőképpen válaszolt, kissé ironikusan: „Nekem tetszik ez a dolog, mindig van remény. Miután az aktuális tagok visszavonulnak, lesz egy csomó új tag. Még kib.szott hologramjaink sem lesznek. Igazából lehetnek Iron Maiden tagok, akik ugyanúgy néznek ki, mint mi. Ez jó, nekem tetszik, nem rossz ötlet. Ezután mi hátra dőlhetünk, felvehetjük a jogdíjakat és nem kell dolgoznunk. De ez sosem fog megtörténni, mert sosem fogunk visszavonulni.”

 

 

A csapat egyébként valóban nem tartja napirenden a visszavonulást, Steve Harris szerint nagyon rendben van minden a Maidenen belül, új albumuk pedig elképzelhető, hogy ebben az évben meg is jelenik.

Megosztás