fbpx

A magazin hasábjain mi is hírt adtunk arról, hogy Jon Schaffer és Matt Barlow újra együtt dolgozik a Schaffer / Barlow Projectben. A gitáros azonban lehűtötte a rajongókat: ez nem jelenti azt, hogy Matt újra az Iced Earth élére állna.

Schaffer / Barlow Project

Miután Schaffer és Barlow a múlt hónapban bejelentették, hogy újra együtt dolgoznak Schaffer / Barlow Project néven, néhány Iced Earth-rajongó feltételezte, hogy a két zenész megújult együttműködése oda vezethet, hogy Matt újra visszatér az Iced Earth énekesi posztjára. Úgy tűnik azonban, nem lesz így, ahogy azt Jon Schaffer egy Facebook-bejelentkezésében egyértelművé tette.

Jon így fogalmazott az üggyel kapcsolatban: Nagyon sok teória kering arról, hogy Matt visszatér-e a zenekarba, de a válaszom az, hogy nem. Stu [Block] az Iced Earth énekese jelenleg. Ezen kár vitatkozni vagy elmélkedni. A Schaffer / Barlow Project nem valami arra utaló jel, hogy Matt visszatér az együttesbe – folytatta. – Mattnek hosszú közös múltja van a zenekarral, és nagyon fontos szerepet játszott abban. Ez nem azt jelenti, hogy nem fog egyszer vendégszerepelni egy lemezen, az fantasztikus lenne! Nagyon jó ötleteim vannak erre vonatkozóan. De továbbra is Stu Block az Iced Earth énekese, akiben egy nagyon kedves embert ismertem meg. Tehát senkit nem tettünk ki. Semmi ilyesmi nem történt.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás