fbpx

A Massacre Recordshoz szerződött Gus Monsanto és csapata, és január 22-én dupla lemezzel rukkolnak elő a banda 20 éves jubileumának tiszteletére.

Human Fortress

Bő egy évvel a legutóbbi ‘Reign Of Gold’ stúdióalbumuk után a Human Fortress power metalosai egy nagyon különleges kiadványt mutatnak be ‘Epic Tales & Untold Stories’ címmel. A dupla CD-n újdonságok, ritkaságok és korábbi kiadatlanságok gyűjteménye található. Az első lemezen többségében új dalok lesznek, mint például a The Grimoire.

Találkozhatunk olyan ritkaságokkal is, mint a 2003-as ‘Defenders Of The Crown’ újrakiadásán helyet kapott We Are Legion Gus Monsanto által felénekelt verziója vagy a 2013-as ‘Raided Land’-ről a Pray For Salvation nagyzenekari változata.

A második lemez a Human Fortress történetének legjobb számaiból állt össze, amelyeket maga a zenekar válogatott. Először az olyan dalokat választották ki, amelyek évek óta szerves részét képezik élő műsoraiknak, aztán a YouTube és a streaming portálok legnépszerűbb dalaira összpontosítottak, és néhányat ezek közül is figyelembe vettek. A válogatásról a Dark Knightot válogatták be az előzetes dalok közé.

A lemezt a Massacre Records adja ki január 22-én, a zenekar szerint a dupla album ajándék és hatalmas köszönet a rajongóknak a több mint 20 éves bizalomért és szolidaritásért!

CD 1:

01. The Grimoire
02. Disappear In Dark Shadows
03. Vain Endeavour
04. Free
05. Fernweh
06. We Are Legion (Gus Version)
07. Cruel Fantasy
08. Pray For Salvation (Orchestral Version)

CD 2:

01. Lord Of Earth And Heavens Heir (Edit Version)
02. The Dragons Lair
03. Defenders Of The Crown
04. Border Raid In Lions March
05. Gladiator Of Rome (Part 1)
06. Gladiator Of Rome (Part 2)
07. Wasted Years
08. The Chosen One
09. Dark Knight
10. Thieves Of The Night
11. Rise Or Fall
12. Thrice Blessed
13. Lucifer’s Waltz
14. Surrender
15. Thunder

Human Fortress - Epic Tales And Untold Stories


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás