„Azt már megszokhattuk, hogy a zenélés mindig új kihívások elé állít minket… De ezt a helyzetet nem láttuk jönni!” – Az ország legmenőbb csajbandája, a HolyChicks nem tétovázott a karantén alatt sem, és egy zseniális klipet forgattak a lányok.

HolyChicks

Ne felejts című dalukhoz otthonukban vettek fel olyan helyzeteket, amelyekkel garantáltan mindenki könnyen tud azonosulni, hiszen a „home office”-ok klasszikus elemei voltak a hűtőfosztogatások, egész nap pizsamában lét és az unalom okozta takarítási vágy.

 

 

“Az önkéntes karantén miatt arra kényszerültünk, hogy a dalszerzés és a klipkészítés folyamatait úgy valósítsuk meg, hogy egyáltalán nem találkozunk. Az alapötlet, vagyis az akkordmenet Krisztitől származik, viszont a szokásos összepróbálás helyett mindenki otthon tette hozzá a saját részét. A borozgatós szövegíró session-ök is átkerültek az online térbe, ezúttal videócseten mentek a megfejtések. A Ne felejts ugyan feldolgozza az elmúlt 2 hónapunkat, de nem koronavírus-himnusznak íródott. Reméljük, hogy a dalból energiát meríthet bárki, aki egy nehéz időszakot él meg – ahogy tettük mi is, miközben dolgoztunk rajta!” – tette hozzá a zenekar.

HolyChicks igazi girlpower zenekar. Hunyadkürti ÉvaTiszai VivienSeprényi Fanni és Lahucsky Kriszti kitörölhetetlenné váltak a magyar zenei életből Pillangóhatás című fesztiválhimnuszukkal. Hallgassátok meg a legfrissebb dalt, ami nektek is az új kedvencetekké válhat!

Megosztás