Joel Hoekstra, a Whitesnake gitárosa és Brandon Gibbs, a nálunk kevésbé ismert Devil City Angels énekes-gitárosa akusztikus duó formációban ad koncertet az S8 Underground Clubban. Előttük Marco Pastorino (Temperance, Serenity) és a The Spider Accomplice játszik, a magyarokat a Jósa & Gellér Akusztik (Rockstars Not Dead) képviseli.

Joel Hoekstra Brandon Gibbs Hoekstra/Gibbs

Joel Hoekstra gitárost (Whitesnake, Trans-Siberian Orchestra, Night Ranger) nem kell bemutatni, zenekarai mellett nemrég jelentette meg saját projektje, a Joel Hoekstra’s 13 harmadik lemezét ‘Crash Of Life’ címmel. Brandon Gibbs a Devil City Angels nevű amerikai szupergroup (alapítók: Tracii Guns gitáros – L.A. Guns, Eric Brittingham basszusgitáros – Cinderella, Rikki Rockett dobos – Poison, Brandon Gibbs ritmusgitáros-énekes – Cheap Thrill, ma már csak utóbbi kettő játszik benne) tagja, mellesleg a Poison háttérvokalistájaként részt vett a Mötley Crüe-Def Leppard stadionturné amerikai szakaszán, így nem csoda, ha programjukba pár Poison-feldolgozás is bekerült. Múlt heti műsoruk például a következő volt:

 

 

No Angels (Devil City Angels)
Boneyard (Devil City Angels)
Every Rose Has Its Thorn (Poison)
Brandon Gibbs gitárszóló
This Town (Brandon Gibbs)
Hard To Say Goodbye (Joel Hoekstra’s 13)
Love Me Two Times (The Doors)
Rich For Life (Brandon Gibbs)
Joel Hoekstra gitárszóló
Is This Love? (Whitesnake)
Until I Left You (Joel Hoekstra’s 13)
Something To Believe In (Poison)
Here I Go Again (Whitesnake)

Amerikai „tábortűz-turnéjuk” után Európába látogatnak, és az S8 Underground Clubban október 10-én lépnek fel egy vélhetően hasonló összeállítású programmal.

Marco Pastorino a Temperance és a Serenity gitárosa, mellesleg kiváló vokalista is, neki ez lesz az első szólóturnéja. Épp tegnap mutatta be a mozikban nagy sikerrel futó ‘Barbie’ betétdalának, az I’m Just Kennek feldolgozását, de ha rockosabb vizekre akarunk evezni, énekelt már Mr. Biget, Sabatont, Dynaztyt, de Beast In Blacket is. Hát, nem semmi a csávó!

A Los Angeles-i The Spider Accomplice duó az elmúlt 4 évben 12 LA Music Critics’ díjat gyűjtött be, ezzel ők e díj történetének legtöbbet díjazott zenekara. Egyedi hangzásukkal és lenyűgöző vizuális jelenlétükkel olyan névvé váltak, amit a rockszakmában ismerni kell. A zenekar imád utazni, bejárták az Egyesült Államokat és Dél-Amerikát is, most Európát veszik célba dalaikkal.

A magyarokat a Rockstars Not Dead két kiválósága, Jósa Tamás énekes és Gellér Tamás gitáros által alapított akusztikus formáció, a Jósa & Gellér Akusztik képviseli, akik kedvenc 80-as évekbeli slágereiket ezúttal elektromos hangszerek nélkül adják elő.

Az S8 Underground Club bemutatja:
Hoekstra/Gibbs, Marco Pastorino, The Spider Accomplice, Jósa & Gellér Akusztik koncertek
S8 Underground Club, Budapest, 2023. október 10.
Kapunyitás: 18:30, pontos koncertkezdés: 19:00.
Belépő elővételben: 2500 Ft, a helyszínen: 3500 Ft.
Esetleges további információk az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás