Bár minden szektort megnyitottak a Papp László Budapest Sportaréna nézőterén a ’Vadászat’ album február 10-i 40. évfordulós koncertjére, már csak mintegy 400 db ülőjegy áll rendelkezésre a Broadway jegyértékesítő felületén.

Biztosra vehető, hogy telt házas koncerttel fogja ünnepelni Hobo a legendás ’Vadászat’ megjelenésének 40. évfordulóját, az ülőjegyek gyakorlatilag elfogytak, de a küzdőtéren még van esély közelről látni Hobót, aki február 10-én már a Petőfi Zenei Díj Életmű Díjjal a zsebében lép színpadra (február 3-án este veszi át a tiszteletére megrendezésre kerülő gálán a Duna TV műsorában).

 

 

Megjelenésekor a ’Vadászat’ a ritka konceptalbumok egyike volt, amely zeneileg és szövegileg gondosan megtervezett életképekben jelenítette meg a történelem és a társadalom keresztmetszetét. A bombasikerű Budapest Sportcsarnok-beli telt házas lemezbemutató óta négy évtized telt el, de a ’Vadászat’ hatása, öröksége generációkon átívelő.
A vadászok gyülekezőjétől A hajtók dalán át Mesél az erdő február 10-én, a Papp László Budapest Sportarénában, Hobo a rangos jubileumhoz méltó előadással készül, nagyszerű zenekarának felállása változatlan, vendég a koncerten nem lesz:

Gál István – dob
Kiss Zoltán – gitár
György Attila – basszusgitár, vokál
Nemes Zoltán – billentyűs hangszerek, vokál
Bűdi Szilárd – gitár, szájharmonika, ének

A maradék jegyek a Broadway honlapján keresztül vásárolhatók meg, részletek az esemény Facebook-oldalán.
A jegyárak ún. dinamikus árképzési rendszerben kerülnek meghatározásra – azaz a kereslet függvényében továbbra is változhatnak –, pillanatnyilag ez a helyzet:

▲ 10 900 Ft
▲ 12 900 Ft
▲ 13 900 Ft
▲ 16 900 Ft
▲ 19 900 Ft

Megosztás