Az olasz csapatnak már az ötödik lemeze jelent meg pénteken, de igazából ettől várják a nemzetközi áttörést. A Frontiers Music három dalt is bemutatott a jól sikerült ‘Hell Of Fame’ albumról.

Hell In The Club

A Hell In The Club egy olasz hard rock / heavy metal csapat, akiknek első lemeze 2011-ben jelent meg. A 2020-as ‘Hell Of Fame’ már az ötödik a sorban, és mind ez idáig a legerősebb anyaguk. A 2011-es debütalbum (‘Let The Games Begin’) frissességét vegyíti a 2014-es ‘Devil On My Shoulder’ és a 2016-os ‘Shadow Of The Monster’ érettségével, valamint a 2017-es ‘See You On The Dark Side’ professzionális megközelítésével. Az új album kétségtelenül a nemzetközi színtérre tör, hála a felvételeket készítő, keverő és maszterelő Simone Mularoninak (DGM).

A „csak keresztnevekben utazó” zenészek valódi kilétét nem volt nehéz kideríteni: az énekes Dave (Davide Moras – Elvenking), a basszusgitáros Andy (Andy Buratto − Secret Sphere, Eternal Idol), a gitáros Picco (Andrea Piccardi − Wrathchild – Iron Maiden Tribute Band) és a dobos Mark (Marco Lazzarini − Secret Sphere, Archon Angel).

A Hell In The Club örömet szerez, megtáncoltat, megénekeltet és headbangelésre késztet dalaival. Mi mást akarhatnál még? A rock ‘n roll a vidámságról szól, és ez jelenik meg itt a nótákban, melyek közül legutóbb a Worst Case Scenariót mutatták be, de megnézheted a lemezt nyitó We’ll Never Leave The Castle átütő erejű rock and rollját és a ’80-as éveket idéző Nostalgiát is.

Dallista:

01. We’ll Never Leave The Castle
02. Worst Case Scenario
03. Here Today, Gone Tomorrow
04. Joker
05. Last Of An Undying Kind
06. Nostalgia
07. Lullaby For An Angel
08. Mr. Grouch
09. No Room In Hell
10. Tokyo Lights
11. Lucifer’s Magic

Hell In The Club - Hell Of Fame


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás