fbpx

Az Eye Of The Tiger eddig nem hallott felvételét kapta elő a fiókból a Gotthard legénysége, és erre építve elkészítettek egy emléklemezt tíz éve elhunyt énekesük tiszteletére.

Steve Lee

Hogyan tisztelegjünk egy legenda előtt? Valaki előtt, aki dalai, hangja és természete révén halhatatlanná vált – és tíz évvel a tragikus baleset után még mindig élénken él a barátok, kollégák és rajongók szívében? Mit mondhatnánk arról az emberről, aki műfaján belül a világ legkiválóbb énekese volt, akinek sohasem szakadt meg a kapcsolata a való világgal? Ez csak a zene segítségével lehetséges. Steve Lee halálának 10. évfordulója alkalmából a Gotthard a ‘The Eyes Of A Tiger’-rel hajt fejet egykori frontembere előtt, és bemutat két kiadatlan számot – köztük a címadó Eye Of The Tigert, a Survivor klasszikusát két különböző verzióban –, valamint tizenegy jól ismert dalának akusztikus változatát – a Gotthard előadásában, Steve Lee énekével.

A ‘The Eyes Of A Tiger’ október 2-án jelenik meg a Nuclear Blast kiadónál, mely szinte napra pontosan a tizedik évfordulója az énekes halálának.

01. One Life One Soul
02. Let It Be
03. In the Name
04. Lonely People
05. Heaven
06. Need to Believe
07. Lift U Up
08. Hush
09. First Time in a Long Time
10. Tarot Woman
11. And Then Goodbye
12. The Train
13. Eye of the Tiger
14. Eye of the Tiger – Electric Version

Steve Lee - The eyes of a tiger


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

 

Megosztás