fbpx

A többek közt Mastodon- és Queens Of The Stone Age-tagokból álló szupergroup rövid időn belül már a második életjelet adja magáról a Sometimes I Feel című dallal.

Gone Is Gone

Alig két hónapja újságoltuk, hogy friss dallal jelentkezett a Troy Sanders (Mastodon), Troy van Leeuwen (Queens Of The Stone Age), Tony Hajjar (At The Drive-In) és Mike Zarin alkotta avantgárd csapat, nagy örömünkre pedig máris itt a folytatás Sometimes I Feel címmel. Ahogy legutóbb, a dalt megtámogatták egy izgalmas egyedi borítóval, viszont ezúttal klip is társul a csomaghoz.

A gitáros, van Leeuwen így nyilatkozott a karantén ideje alatt született dalról: „Egy áldott, kellemes álomban vagy, amit teljesen betölt a fény és a szeretet. Keresed a szavakat, hogy kifejezd azt, amit ebben az álomban érzel, de a szavak nem képesek erre. Nem is baj. Amit átélsz, éppen elég valóságos ahhoz, hogy elhidd. Egy hangot hallasz, ami egyetlen szót ismételget megállás nélkül: boldogság. Később angyalok kórusa is csatlakozik ehhez a hanghoz, minden egyes alkalommal egyre hangosabban ismételve ezt a szót addig, amíg végül fülsüketítő üvöltéssé nem erősödik a hangjuk. Egészen addig, amíg fel nem ébredsz és rá nem jössz, hogy te üvöltesz. Ekkor eltűnik az álom fátyla és észreveszed magad körül a jelen borzasztó világát, ahogy az ágyad körül ismét alakot ölt.”

Gone Is Gone


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás