A Mastodon, a Queens Of The Stone Age és az At The Drive-In tagokból álló prog rock szerelemgyermek, a Gone Is Gone a 2017-es lemez után újra kísérteties utazásra visz minket.

Gone Is Gone

Akik számára esetleg ismeretlen lenne a név, a Gone Is Gone egy 2016-ban alakult amerikai szupergroup, melyben az énekes és basszusgitáros teendőket nem más viszi, mint Troy Sanders a Mastodonból, de a többi poszton sem akárkik állnak. A zenekar gitárosa Troy van Leeuwen (Queens Of The Stone Age), a dobos feladatokat Tony Hajjar (At The Drive-In) látja el, a billentyűk mögött pedig Mike Zarin áll.

A zenekart a billentyűs Zarin és a dobos Hajjar alapította első körben, az ő együttműködésük már az alapítás előtt is rendkívül gyümölcsöző volt, túlnyomórészt filmekhez és trailerekhez szereztek zenét, azt viszont igen magas fokon, többek között a masszívan sikeres Stranger Things, az Eredet és a Trónok Harca produkciók trailereihez készítettek zenét. Később csatlakozott hozzájuk Troy van Leeuwen, aki nem sokkal ezután hozta magával barátját, Troy Sanderst a Mastodonból. Az így összeállt csapat eddig egy teljes lemezzel jött ki ’Echolocation’ címmel, ami a megjelenés után az igen előkelő harmadik helyen landolt a Billboard Heatseekers listáján.

Szerencsére nem némultak el, legutóbbi daluk tavaly decemberben jött ki No One Ever Walked On Water címmel. Ezt követi most a vadiúj, klippel is megtámogatott, agyas című Everything Is Wonderfall, amihez egy pofás kis borító is készült. Bár a dal pazarul izgalmas és sokrétű, teljes lemezről egyelőre nem érkezett hír, pedig a nóta alapján bőven maradt még kreatív energia a srácokban.

Gone Is Gone - Everything Is Wonderfall

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás