A Gojira ’Fortitude’ című új albumával európai turnéra indul 2022 elején, a koncertsorozat budapesti állomása január 29-én lesz a Barba Negrában.

Miután a Korn kétszer is elhalasztott turnéján már nem tudta vállalni a vedégszereplést a francia progmetál banda, önálló turnén promotálják hetedik albumukat, amely április végén jelent meg ’Fortitude’ címmel a Roadrunner Records gondozásában. A zenekar Facebook-oldalán jelentette be, hogy 2022 év elején masszív turnéra indulnak: „Európa! Hamarosan jövünk értetek! Ünnepeljétek velünk az élőzene visszatérését és az új nagylemezünket, a ’Fortitude’-ot. Valami különleges dologgal készülünk, örülünk, hogy végre találkozhatunk!”.
A Concerto Music szervezésében megvalósuló bulira Július 5-én 11-órától kezdődik a jegyértékesítés a Rock1 rendszerében. 9.900 Ft lesz az „early bird” a készlet erejéig, majd 10.900 Ft az elővételes jegy december 31-ig, január 1-től és a koncert napján pedig 11.900 Ft. A Gojira előtt az Alien Weaponry és az Employed To Serve fog fellépni, az esemény Facebook-oldala már aktív.

 

 

Gojira

Megosztás