Közel húsz év után új albummal jelentkezik a Guns N’ Roses egykori gitárosa, Gilby Clarke. Az anyagról egy dalt korábban már meghallgathattunk, most pedig klip is készült hozzá.

Gilby Clarke

A Golden Robot Records gondozásában jelenik meg 2020 folyamán Gilby Clarke új albuma, a ’The Gospel Truth’. A Guns N’ Roses egykori gitárosa legutóbb 2001-ben adott ki albumot friss dalokkal ’Swag’ címmel, így mindenképpen nagy szenzáció a szóban forgó lemez. Az albumról a Rock N Roll Is Getting Loudert korábban már meghallgathattuk, de most készült hozzá egy klip is, mely lentebb csekkolható. A videóban feltűnik Gilby zenekarának basszere, EJ Curse (Silent Rage, White Lion), Jimmy D’Anda (Bulletboys, George Lynch) dobos és olyan vendégek is, mint Slim Jim Phantom (Stray Cats), Taime Downe (Faster Pussycat), Jimmy Herald (Hillbilly Herald) és Teddy “Zig Zag” Andreadis (Guns N’ Roses, Carole King, Chuck Berry, Alice Cooper).

A dal a lázadó szellemről szól. A rock and roll rengeteg dolgot jelent: lázadást, szabadságot és azt, hogy legyél az, aki vagy – nem követve azt, ami manapság divatos. Ezért a Rock N Roll Is Getting Louder azt jelenti, hogy vagyok, aki vagyok, és nem fogok megváltozni, kiállok azokért a dolgokért, melyek fontosak nekem, még ha azok nem is divatosak.” – mondta Gilby a dalról.

Megosztás