Nem akartunk káromkodni, ez a hardcore punk / experimentális rock vonalon mozgó torontói brigád neve, akik aktuális albumukat 2016 és 2021 között rögzítették, és négy tételre bontva osztják meg az anyagot a nyilvánossággal.

Az underground körökben Európában is népszerű Fucked Up 20 évvel ezelőtt alakult, kompromisszumokat nem tűrő zenei hozzáállásukkal hamar stabil rajongói bázisra tettek szert, botrányos TV-fellépéseik és szókimondó névválasztásuk pedig rájuk irányította a média figyelmét. Terjedelmes diszkográfiájuk hamarosan gyarapszik a ’Year Of The Horse’ albummal, amelynek harmadik részét ma tették közzé, az utolsó rész érkezése és ezzel együtt a teljes album kiadásának időpontja még nem ismert, az biztos, hogy nem lesz rövid anyag, mert már 68 percnél tartunk.

 

 

Az Act Three címet viselő darab az előző kettőhöz hasonlóan eklektikus és merész, nem igazán passzol a nagypénteki nyugalmas áhítathoz, de a különlegességéhez kétség nem férhet. Bevállalósoknak itt van az Act Two és az Act One is.

Megosztás