Június 5-én jelenik meg digitális formában az a középlemez, mely azokat a szerzeményeket tartalmazza, amik nem fértek fel a Frost* legutóbbi stúdióalbumára. A hat közül az első máris elérhetővé vált hivatalos kisfilmen.

Frost*

Jem Godfrey, Nathan King és John Mitchell még tavaly dugták össze a fejüket, munkájuk gyümölcse pedig egy EP lett, mely június 5-én jelenik meg digitális formában. A 32 perc hosszúságú középlemeznek az ’Others’ címet adták, amiről Jem Godfrey így mesélt: „Az ’Others’ egy hat dalt tartalmazó EP lemez lett, melynek nagy részét még a ’Falling Satellites’ idején írtuk meg. Kezdetben még az volt az ötletünk, hogy a ’Falling Satellites’ egy dupla konceptlemez legyen, de ahogy egyre jobban elmerültünk benne, úgy kristályosodott ki, hogy mégis egylemezes lesz. Akkor azokat a félig elkészült dalokat eltettük, most pedig befejeztük, a keverésük is meglett. Így most már eljött az idő, hogy ezek is napvilágot lássanak.”

Ahogy a kiadó megígérte, pénteken elérhető lett az Exhibit A, de a teljes kiadványra június 5-ig kell várni. Az év későbbi részében fizikai formátumban is megjelenik, mégpedig a ’13 Winters’ névre keresztelt kiadványon.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás