A 2016-ban megjelent ’Falling Satellites’ után tavaly érkezett el a megfelelő idő, hogy a Frost* vezető elméi, azaz Jem Godfrey, Nathan King és John Mitchell összedugják a fejüket. Munkájuk gyümölcse egy EP lett, mely június 5-én jelenik meg digitális formában.

Frost*

Még 2019-ben készült el a Frost* a 32 perc hosszúságú középlemezzel, melynek az ’Others’ címet adták. Jem Godfrey így mesélt erről: „Az ’Others’ egy hat dalt tartalmazó EP lemez lett, melynek nagy részét még a ’Falling Satellites’ idején írtuk meg. Kezdetben még az az ötletünk volt, hogy a ’Falling Satellites’ egy dupla konceptlemez legyen, de ahogy egyre jobban elmerültünk benne, úgy kristályosodott ki, hogy mégis egylemezes lesz. Akkor azokat a félig elkészült dalokat eltettük, most pedig befejeztük, a keverésük is meglett. Így most már eljött az idő, hogy ezek is napvilágot lássanak.”

Az EP első dala május 22-től lesz elérhető, a teljes kiadvány pedig június 5-én. Az év későbbi részében fizikai formátumban is megjelenik, mégpedig a ’13 Winters’ névre keresztelt kiadványon, ez az év későbbi szakaszában lesz elérhető.

’Others’ EP dallista:

01. Fathers
02. Clouda
03. Exhibit A
04. Fathom
05. Eat
06. Drown

Frost*

Megosztás