Egy friss interjúban Jeff Pilson, a Foreigner basszusgitárosa arról beszélt, hogy a hivatalosan júliusban indult búcsúturné várhatóan 2024 végéig fog tartani, de azzal vége. Első slágerük (Feels Like The First Time) címének apró módosításával jelzik, hogy komolyak a szándékaik.

Foreigner

A búcsúturné eddigi szakaszáról nyilatkozva Jeff Pilson elmondta, hogy előzenekaruk, a Loverboy is elképesztő volt. „A koncertek fenomenálisak voltak, a látogatottság pedig tényleg őrületes. Kiakadtunk, hogy milyen sokan eljöttek.” A Foreigner 2024-es turnéterveiről Pilson azt mondta: „Nem tudok minden részletet elárulni, de igen, végigturnézzuk 2024-et. Ez a búcsúturné, és ezt komolyan is gondoljuk. De legalább 2024 végéig fog tartani, és igen, komolyan mondjuk, hogy bezárjuk a boltot. Addig akarunk kiszállni, amíg még a csúcson vagyunk, szóval nagyon erősen úgy érzem, hogy ezt fogjuk tenni. És én kiállok emellett, mert úgy gondolom, hogy ez a tisztességről tanúskodik. És csak azért, mert búcsúturnét csinálunk, nem jelenti azt, hogy teljesen visszavonulunk. Úgy értem, lehet, hogy itt-ott még adunk alkalmi koncerteket, különleges eseményeken vagy valami hasonlón. Csak ezzel vége ennek a »kilenc hónapot egy évben úton vagy« típusú dolognak.”

 

 

A turné fontos része a szokásos, többnapos Las Vegas-i fellépéssorozat, melynek a ‘Feels Like The Last Time Farewell Tour’ címet adták, s melynek 2 etapja 2024. március 6-tól április 6-ig, illetve október 25-től 2024. november 9-ig fog tartani. A zenekarban már csak egy alapító tag, Mick Jones zenél, de ő sem áll színpadra minden koncerten, infarktusa óta – a parkinsonos Glenn Tiptonhoz hasonlóan – végig ott van a turnén a többiekkel, de csak akkor lép színpadra a koncert egy részében, ha úgy érzi, egészsége megengedi.

Foreigner

Megosztás