Pénteken érkezik a lemezboltokba Ruud Jolie (Within Temptation) progresszív csapatának, a For All We Know-nak a harmadik lemeze. Az All We Did Was Hide című dal a fiatalkori énünk elengedéséről, a változásról szól.

For All We Know

Március 22-én jelenik meg a Ruud Jolie (gitár), Wudstik (ének), Léo Margarit (dob), Kristoffer Gildenlöw (basszusgitár) és Marco Kuypers (billentyűs hangszerek) alkotta For All We Know új lemeze, a ’By Design Or By Disaster’. Az album szövegeiben közös szálként egy fiatalember életútja jelenik meg. Ezt erősíti a lemezborító is, melyen a három karakter ugyanaz a személy, életének különböző szakaszaiban. A The Future That Came Too Soon és a Lifeline után debütáló All We Did Was Hide „egy dal az elengedésről. Arról, hogy elengeded a benned lakozó gyermeket, aki felnőve lassan elkezdi felfedezni a világot. Vagy arról, hogy elengeded a fiatalabb énedet. És talán arról is szól, hogy nem volt merszed változtatni az életeden, aztán rájössz, hogy már bánod, de addigra túl késő…”
A ’By Design Or By Disaster’ a hazai lemezboltokban is előrendelhető digipak CD-n, fehér-piros és fehér-lila-kék vinylen.

 

 

Megosztás