Pénteken jelent meg a Dave Grohl vezette Foo Fighters 11. albuma, amit teljes egészében végighallgathatunk a banda YouTube-csatornáján. A rövidesen kezdődő monstre turnéjuk előtt egy livestream show-ban mutatták be új dobosukat, Josh Freese-t.

Foo Fighters

Taylor Hawkins tragikus halálát követően egy ideig bizonytalan volt a Foo Fighters jövője, de a súlyos időszakból kilábalva új lemezzel tértek vissza. A ’But Here We Are’ a zene, a barátság és a család gyógyító erejéről tanúskodik, brutálisan őszinte és tiszta érzelmeket közvetít. A tíz dalt tartalmazó újdonság itthon is beszerezhető CD-n, fekete és fehér színű vinyllemezen, de az alábbi hivatalos lejátszási listára klikkelve is teljesen egészében végighallgatható.

 

 

A Foo Fighters több földrészt is érintő turnéja június 14-én kezdődik Amerikában, ahol Josh Freese turnédobossal egészülnek ki. Az új dobos személyét a ‘Preparing Music For Concerts’ című ingyenes livestream show-ban hozták nyilvánosságra, amelyben komikus félrevezetésképpen Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Tommy Lee (Mötley Crüe) és Danny Carey (Tool) is megjelent.

Megosztás