Elképesztő veszteségek, személyes önvizsgálat és keserédes emlékek után a Foo Fighters egy új lemezzel tér vissza. A ’But Here We Are’ június 2-án jelenik meg, a Rescued című előzetest már most megismerhetjük.

Foo Fighters

A ’But Here We Are’ album a zene, a barátság és a család gyógyító erejéről tanúskodik, brutálisan őszinte és tiszta érzelmeket közvetítő válasz mindenre, amin a Foo Fighters az elmúlt évben keresztülment. A lemez a most bemutatott Rescued című tétellel kezdődik, ez az első a 10 dal közül, amelyek egy olyan emocionális skálán mozognak, amelyen jelen van düh és bánat, megnyugvás és elfogadás és még számtalan egyéb érzelmi állapot.
Az album producere Greg Kurstin (Paul McCartney, Adele, Liam Gallagher, Pink) és a Foo Fighters tagjai voltak. A ’But Here We Are’ a banda új életének első fejezete, hangzásban a 1995-ös debütáló anyaguk naivitását, de a több évtizednyi tapasztalattal járó kiforrottságot és elmélyültséget egyaránt ígéri.
A 11. Foo Fighters-album június 2-án jelenik meg a Sony leányvállalatánál, a Roswell Recordsnál CD-n, vinyllemezen és kazettán.

’But Here We Are’ dallista:

01. Rescued
02. Under You
03. Hearing Voices
04. But Here We Are
05. The Glass
06. Nothing At All
07. Show Me How
08. Beyond Me
09. The Teacher
10. Rest

Foo Fighters

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!