Dave Grohl születésnapján mutatta be a Foo Fighters a Waiting On A War című dalt, amelyet Dave a lányának ajánlott. Ma már klippel együtt élvezhetjük a dalt.

Foo Fighters

Február 5-én jelenik meg a Foo Fighters tizedik stúdióalbuma ’Medicine At Midnight’ címmel, amelyről a Shame Shame és a No Son Of Mine című dalokhoz készült klip korábban, de már a Waiting On A Wart is meghallgathattuk. Az RCA Records gondozásában érkező újdonság CD- és LP-lemezeken lesz kapható. A LP-k szerelmesei örülhetnek, hiszen kék, narancs és zenekari exkluzív ajánlatként füstös lila színben is megvásárolhatják kedvencük legújabb anyagát.

Dave Grohl a múltkor a következő gondolatokat fűzte a születésnapján megjelent dalhoz: „Washington külvárosában nőttem fel és mindig féltem, hogy kitör a háború. Rémálmaimban rakétákat láttam az égen és katonákat a kertünkben, az egésznek az oka a nyolcvanas évek eleji feszült politikai helyzet és a Capitolium közelsége lehetett. A gyerekkoromat a reménytelen jövő sötét fellegei árnyékolták be. Tavaly egy őszi napon iskolába vittem a 11 éves lányomat és azt kérdezte tőlem: »Apa, lesz még háború?« Elszorult a szívem, ahogy az ártatlan szemébe néztem, mert rájöttem, hogy ugyanazokat a sötét fellegeket látja, mint én 40 évvel ezelőtt. Aznap írtam meg ezt a dalt, amely a lányomnak, Harpernek szól, aki szebb jövőt érdemel, ahogy minden más gyerek is.”

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!