A 2021-es év tartalmasnak ígérkezik a Fatal Error zenekar számára, ugyanis dupla lemezzel készülnek, ennek az első felét vezeti fel a Veled más a helyzet című dal.

Fatal Error

AMűvirágok karneváljaelső fele júniusban lát napvilágot, ennek az újabb előzetese a Veled más a helyzet című dal, amelynek különlegessége, hogy a csapat énekfronton kiegészült Mirtse Korival a Kontraszt zenekarból. Rimóczi Zsola, a zenekar frontembere így nyilatkozott a közreműködésről: „Amikor megírtuk a dalt, a témája és a dinamikája miatt eleve női énekkel képzeltük el, Korit évek óta ismerjük, a tavalyi akusztikus koncertünk során már zenéltünk is együtt, egyértelmű volt, hogy vele szeretnénk megcsinálni. Nagyon élveztük a közös munkát.”

 

 

A ’Művirágok karneválja’ első felét csak digitális formában adja ki a zenekar, fizikai formátumban a második rész megjelenésekor, ősszel lesz elérhető. A zenekar így folytatta nyilatkozatát a friss klipről: „A ’Művirágok karneválja’ lemez első fele dalok tekintetében az eddigi legszínesebb anyagunk lesz, a Veled más a helyzet ezek közül az egyik személyes kedvencünk, amit mindenképpen még a lemezmegjelenés előtt szerettünk volna kihozni. A videóklipet a próbatermünk előtti placcon forgattuk Bikali Sanyi barátunkkal. Természetesen amint lehet koncertezni, tartunk egy lemezbemutató bulit, ahol ez a dal is meg fog szólalni.”

Megosztás